LEGYEN ÖN
A L’ORÉAL
STYLE & COLOUR TROPHY 2018
NEMZETKÖZI FODRÁSZVERSENY
SZTÁRJA!

A L’Oréal STYLE & COLOUR TROPHY a fodrászvilág egyik legnevesebb eseménye, amely a világ 55 országában kerül megrendezésre. Legyen Ön is részese ennek az élménynek!

Idén már harmadszor lesz a versenynek nemzetközi döntője. Akár Ön is lehet az a tehetséges fodrász, aki Magyarországot képviseli majd ezen a fantasztikus eseményen, és megküzdhet a nemzetközi trófeáért!

A L’Oréal STYLE & COLOUR TROPHY lehetőséget nyújt minden fodrásznak arra, hogy megmutathassa tehetségét, nem csak a szakmai zsűri, hanem a nagyközönség előtt is, és ezzel elismerést vívjon ki magának a fodrászvilágban.Fedezze fel magában a “sztár”-t, legyen Ön a következő győztes!

Ehhez nem kell mást tennie, mint átadnia magát a művészi alkotás örömének, és időben visszaküldeni a jelentkezési lapot.

A határidő: 2018. szeptember 1.


A VERSENY CÉLJA:

“Alkossa meg a párizsi nő stílusát!”

A cél egy olyan fotó elkészítése, mely egy francia divatmagazin címlapjára illene. Legyen vagány, de nem “lepukkant”, sikkes, kifinomult, elegáns. Alkosson modern, trendi, friss stílust. Találja meg az egyensúlyt a hordhatóság és kreativitás között. Lehet bátor, dolgozhat avant garde ötletekkel is, de arra figyeljen, hogy a végeredmény ne legyen túl elvont, mert fontos, hogy a nők számára vonzó legyen a végeredmény.


Néhány jó tanács:

  • Ne feledje, hogy „TOTAL LOOK-ot” alkot, azaz a frizurának (hajszín, vágás és styling), a sminknek és a ruhának összhangban kell lennie.
  • A zsűri elsősorban a megjelenés egészét értékeli (frizura, hajszín, smink és ruha).
  • Mutasson be új, modern és egyedi festési technikákat, illetve eredeti vágást és hajformázást. Ne feledje: “A hajfestés az új smink.” A hajfestés mai trendjei és technikái nagyban inspirálódnak a sminktrendekből.
  • A legújabb hajfestési trendek és technikák megismeréséért látogasson el képzéseinkre budapesti Akadémiánkon, vagy csatlakozzon Facebook csoportunkhoz (L’Oréal Professionnel Fodrászok), ahol rendszeresen osztunk majd meg új hajfestési inspirációkat, trendeket és technikákat.A STYLE & COLOUR TROPHY 2018 GYŐZTESEINEK NYEREMÉNYEI:

Minden döntőbe jutott fodrász meghívást kap egy L’Oréal Professionnel magyar nagyköveti képzésre a L’Oréal Akadémiára,


A kategóriagyőztesek trófeát és 50.000 Ft értékű L’Oréal Professionnel termékcsomagot kapnak.


A legjobb női frizura és a fiatal felfedezett kategóriák győzteseit 300.000 Ft értékű külföldi képzési támogatással és médiamegjelenési lehetőséggel jutalmazzuk.


Az alábbi kategóriákban hirdetünk országos győzteseket:

  • Magyarország legjobb női frizurája 2018
  • Magyarország fiatal felfedezettje 2018
  • Az év hajszíne 2018
  • Az év hajvágása 2018
  • Fogyasztói közönségdíj 2018

2018-tól a Style & Colour Trophy versenyben csak női kategóriában van lehetőség versenyezni.Ismerd meg részletesen a versenyen való részvétel feltételeit, a verseny folyamatát és a fényképekkel kapcsolatos elvárásokat!

JÁTÉKSZABÁLY