Miért érdemes a Salon Expert programot választani?

Önnel közösen szeretnénk az egyik legszebb szakma, a fodrászat továbbfejlesztésén dolgozni. A Salon Expert program segít elmélyíteni technológiai szakértelmét, támogatást nyújtunk igazi hajápolási, divattrend és stílus szakértői pozíciójának megszilárdításához, és közösen fejlesztjük szalonja üzleti potenciálját és hírnevét.

A partneri programunk négy fő pilléren nyugszik:

  • oktatás
  • szalonfejlesztés
  • értékesítés-támogatás
  • modern kommunikáció az ügyfelekkel

Ezek a tevékenységek segítséget nyújtanak üzlete fejlesztéséhez – az új ügyfelek szerzésétől a legjobb szolgáltatások kínálatán át egészen az ügyfelek hosszú távú hűségének megszerzéséig.

Hogyan néz ki a Salon Expert program keretén belüli együttműködés?

Válasszon ki egyet a Salon Expert program három szintje közül úgy, hogy az a lehető legjobban megfeleljen elvárásainak és igényeinek. További információkat szeretne kapni az egyes szintekről? Tekintse meg a Salon Expert 2018 brosúrát.

Salon Expert Premium

Ön a L’Oréal Professionnel technikai készítményeit használó fodrász vagy szalontulajdonos, aki az ügyfeleinek L’Oréal Professionnel, esetleg Kérastase Paris hajápolási és styling termékeket kínál? Hisz abban, hogy a digitális kommunikáció vállalkozása jövőbeni fejlődésének megkerülhetetlen része? A célja hatékonyan és rendszeresen felhívni a figyelmet a szalonjára? Hisz abban, hogy a tökéletes szolgáltatásnak, az Ön által nyújtott minőségnek, valamint a szalon kellemes környezetének köszönhetően az Önnél tett látogatás akár igazi élménnyé is válhat?

LÉPJEN BE A
SALON EXPERT PREMIUM szalonok körébe

Salon Expert Gold

Ön a L’Oréal Professionnel technikai készítményeit használó fodrász vagy szalontulajdonos, aki az ügyfeleinek L’Oréal Professionnel, esetleg Kérastase Paris hajápolási és styling termékeket kínál?

CSATLAKOZZON A
SALON EXPERT GOLD szalonokhoz

Salon Expert Silver

Ön a L’Oréal Professionnel technikai készítményeit használó fodrász vagy szalontulajdonos, aki azonban több hajápoló és styling márka termékeit kínálja ügyfeleinek?

Fedezze fel a
SALON EXPERT SILVER partnerséget